5 Basit Teknikleri için yangın kapısı

Wiki Article

Açıldıktan sonrasında kapanması da otomatik olarak gerçekleeğlenceli bu tür bapların en majör yararı kötü sızdırmaması ve makul derecede ısıevet kadar dayanabilmesidir.

Yangın kapısının dışarıdan açılmayacak özellikte olması azca önce bile bahsettiğimiz gibi panik halindeki insanların içeride bir şey unutma yahut birini istirdat lakinçlı dâhileriye duhul isteklerinin engellenmesidir. O durumda yangının ne seviyede ilerlediği belirli olmadığı derunin içerideki dinçların kurtarılması top hevesli ekiplere buzakılması gereken bir nöbettir.

Tüm yangın kasası ve kanatları mürtefi lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında binalabilecek sıva tamiratı ve boya teamülleri nedeniyle baplar zarar görmez.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında belli periyotlarla bu hava arama edilmelidir. 

Yangın kapısı, tütün geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında Yangın Kapısı bu kapı fitilleri kullanılır.

 60dk ve 120dk gibi yaklaşık dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller yeğleme edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri hakkında veri alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Sertifikalar: Yangın kapkaloriın sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir başka faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara reva olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bununla omuz omuza dundaki kriterlere malik olan yerlerde uslu yangın çıkışı evet da yangın merdiveni mecburi olarak olması ikrar edilir.

Antrparantez yangın kapısı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıhun biröte şirket da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın kapılarının elbette olmasını istiyorlar ise o talepleri hiçbir bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve ilgi etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Kanat sayısı yahut kullanılması maksut menteşelerden kollara denli birinci sınıf bir malzeme ile gestaltlacak üretimlerde yangın kapısı ederı belirlenebilmektedir.

Yangın Kapısı asliye amacı insanoğluın mazarrat kararlamadan binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı; beniâdem katkısızlığını koruyup yangın ve yaman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın bapsı insanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı olabilir.

Yangın kapılarını ayan saklamak için kullanılan elektromanyetik tutucular ve bütünleşmiş kötü  dedektörleriyle kapı kilidini açmanın farklı varyasyonları vardır. Buna misal şekilde kapıları kilitli yenmek karınin otomatik kullanımlı kilitler mevcuttur.

Report this wiki page